FX Care

Op maandag 11 januari 2016 hebben wij een presentatie over fxCARE verzorgd bij FC Volendam.

De reden dat wij de uitleg gaven, is omdat fxCARE serieus iets voor FC Volendam wil gaan betekenen.

Niet zomaar een paar trainingen, maar het structureel sterker maken van de jeugd. Een betonnen vloer creëren zodat ze als team, maar ook individueel kunnen presteren. Niet alleen op het veld, maar ook op school en in de thuissituatie.

Er zijn na de presentatie een aantal ouders naar ons toegekomen die interesse hadden in een fxCARE traject waarbij o.a. wordt gewerkt aan assertiviteit, voor jezelf opkomen, zelfvertrouwen, schakelen, weerbaarheid, met irritaties kunnen omgaan en discipline. Dit traject kan altijd worden aangevraagd.

Op het moment dat er veel animo is van ouders kunnen we met de club in contact treden om misschien een gezamenlijk project op te starten zodat niet een paar kinderen, maar alle kinderen de kans krijgen zich te verbeteren op vlakken waar ze hun hele leven iets aan hebben. Daarbij zorgt het ervoor dat we de kinderen meteen kunnen leren om in teamverband te werken, dat maakt dat de kinderen niet alleen individueel maar ook als heel team groeien.

Voor meer informatie kunt u onze website www.fxcare.nl bekijken. Ook op Social media zijn wij actief. Bekijk onze Facebookpagina voor leuke video’s! Facebook: fxCARE Méér dan coaching.

Als u interesse heeft, horen wij het graag zodat we serieuze plannen kunnen maken.

Martijn Haan

06 31998092

m.haan@fxcare.nl

www.fxcare.nl